Conferenece on Biomolecular Screenology is the meeting that aims to contribute to society by leveraging technologies and knowledge of “SCREENING” and related fields through connecting scientists from industry, academia and government to exchange idea, know-how and insight beyond organizations.

Management Committee

Chairman Koshi Arai Taisho Pharmaceutical Co., Ltd.
Director Minoru Uchida Taisho Pharmaceutical Co., Ltd.
Director Takayoshi Okabe The University of Tokyo
Director Tsutomu Kamiyama Mitsubishi Tanabe Pharma Corporation
Director Miho Sasamata Astellas Pharma Inc.
Director Chiaki Senoh Chugai Pharmaceutical Co., Ltd.
Director Michiko Murakoshi Daiichi Sankyo RD Novare Co., Ltd.
Advisor Tadashi Horiuchi Keio University
Sec.General Yukinobu Hamada Tsubakimoto Chain Co.

Contact information to secretariat

このメールアドレスはスパムボットから保護されています。閲覧するにはJavaScriptを有効にする必要があります。

Time schedule

A GROUP

9:15 Reception
10:00 - 10:10 Opening
10:10 - 10:50 Invited lecture 1 (35+5min)
10:50 - 11:30 Invited lecture 2(35+5min)
11:30 - 12:00 Movement and lunch
12:00 - 12:50 Luncheon Seminars (50min)
12:50 - 13:00 Movement
13:00 - 14:00 Poster, Companies exhibition, Coffee (60min)
14:00 - 14:40 Poster Award (40min)
14:40 - 15:00 Movement
15:00 - 16:50 Workshop (110min) 
16:50 - 17:10 Movement
17:10 - 17:50 Invited lecture 3 (35+5min)
17:50 - 18:10 Closing
18:10 - 20:00 Social gathering

B GROUP
9:15 Reception
10:00 - 10:10 Opening
10:10 - 10:50 Invited lecture 1 (35+5min)
10:50 - 11:30 Invited lecture 2 (35+5min)
11:30 - 12:30 Poster, Companies exhibition, Coffee (60min)
12:30 - 13:00 Movement and lunch
13:00 - 13:50 Luncheon Seminars (50min)
13:50 - 14:00 Movement
14:00 - 14:40 Poster Award (40min)
14:40 - 15:00 Movement
15:00 - 16:50 Workshop (110min) 
16:50 - 17:10 Movement
17:10 - 17:50 Invited lecture 3 (35+5min)
17:50 - 18:10 Closing
18:10 - 20:00 Social gathering

Invited lectures

----

WorkShop 14 themes

  1. PPI drug discovery: How to build a library that was directed to the Protein-Protein Interaction(PPI) inhibitor?
  2. Compound management (Advanced)
  3. Compound management (Basic)
  4. Use of iPS cell
  5. Phenotypic screening
  6. Three-dimensional to the drug discovery screening / Application of spheroid cell culture technology
  7. Cell-based assay (Basic)
  8. Cell-based assay (Advanced)
  9. HT-ADMET
  10. Biophysical interaction analysis
  11.  
  12. Screening strategy
  13. Industry-government-academia collaboration
  14.